Nya dörrar i livet

Nya dörrar i livet. Som den här. Den gröna dörren. Lite skamfilad av åren men ändå vacker. När jag såg den första gången så var det något som lockade mig. Förmodligen det gröna. Hjärtchakrats färg och naturens färg. För det är väl på grund av sådan symboliker man fattar stora beslut?

Nya dörrar i livet - Yogasoul Karlstad

Våren 2019. Jag letade efter en lokal att bedriva min yogaverksamhet i. Efter att ha undervisat i kundaliniyoga sedan 2016 på Yogainstitutet i Karlstad så hade jag tagit beslutet att det var dags för mig att våga hoppa. Att ta ytterligare steg utanför min comfort zone och fortsätta utvecklas. Jag har tagit en del stora steg i livet, några modiga hopp, men ändå inte vågat lita på att mina vingar ska bära mig fullt ut. Men det var dags nu. Att släppa rädslor, egna begränsningar och allt sånt som jag själv hela tiden undervisar om under mina yogaklasser. Att lita på magkänslan, att följa intuitionen och våga.

Ibland måste man våga hoppa fastän man inte vet riktigt var man landar. Att lyfta blicken och öppna upp för nya möjligheter. Att tro på mirakel och följa hjärtats önskan. Kan låta väldigt pretentiöst förstås. Men ändå. Viktiga saker på riktigt.

Så när jag såg den gröna dörren så kände jag att där var yogalokalen. Just nu håller den på att renoveras grundligt av fastighetsägaren och när jag väl får ta över den så ska den inredas och fixas en hel del. Jag planerar att öppna upp i månadsskiftet december/januari. Du får gärna följa mig här under den fortsatta resan. Det är tillsammans som vi kan inspirerar varandra att våga mer och öppna nya dörrar i livet.

Sat Nam / Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *