Företagsyoga

Vill ert företag/förening investera i medarbetarnas välmående, kreativitet och förmåga att hantera press och stress med hjälp av yoga, meditation och andningsteknik?

Mår vi bra så presterar vi bra på ett sunt sätt. Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del av friskvården. Företag som investerar långsiktigt i sin personals hälsa får igen det i såväl förbättrad arbetsmiljö som prestation och välmående.

Företagsyoga

Forskningsstudier visar på att regelbunden yoga och mindfulnessträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter och kronisk smärta samt leder till ett ökat välbefinnande och känsla av sammanhang. Men yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan kan också höja både arbetsglädje och kreativitet. Djupandning tillsammans med enkla fysiska rörelser stärker kroppen samt motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar – vilket är en väldigt vanligt sjukskrivningsorsak. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. Alla dess bitar bidrar till minskad sjukfrånvaro och en personal som både mår och trivs bättre.

Företagsyoga - Yogasoul Karlstad

Jag erbjuder Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga som är yogaformer som passar alla oavsett träningsvana, fysisk form eller ålder. Stelhet är aldrig något hinder och det går jättebra att göra yoga sittande på stol. Aktivitet och innehåll anpassas så att det passar just er arbetsgrupps förutsättningar. Att bara bli guidad genom andning kan vara guld värt för många.

Det finns flera olika sätt att lägga upp företagsyoga.

Det kan t ex vara:

  • friskvårdsdagar
  • konferanser
  • kick-offer
  • planeringsdagar
  • längre kurser för mer långvarig effekt

Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser. Ni är välkomna till min lugna studio på Herrhagen – och vill ni hellre så kommer jag till er arbetsplats. Välkommen att kontakta mig på anna@yogasoul.nu så diskuterar vi vad just ert företag önskar. Jag anpassar alltid upplägget utefter vad som passar respektive arbetsgrupp.

Tillsammans skapar vi möjligheter framåt! /Anna

Företagsyoga