Företagsyoga

Vill ert företag/förening investera i medarbetarnas välmående, kreativitet och förmåga att hantera press och stress med hjälp av yoga, meditation och andningsteknik? Då är ni välkomna att boka företagsyoga med mig.

Mår vi bra så presterar vi bra på ett sunt sätt. Yoga är numera ett populärt inslag på svenska arbetsplatser som en del av friskvården. Företag som investerar långsiktigt i sin personals hälsa får igen det i såväl förbättrad arbetsmiljö som prestation och välmående.

Företagsyoga

Forskningsstudier visar på att regelbunden yoga och meditationsträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, minskar kronisk smärta samt leder till ett ökat välbefinnande och känsla av sammanhang. Djupandning tillsammans med enkla fysiska rörelser stärker kroppen samt motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration och höjer såväl kreativitet som arbetsglädje. Alla dess bitar tillsammans bidrar till minskad sjukfrånvaro och en personal som både mår och trivs bättre.

Företagsyoga - Yogasoul Karlstad

Jag erbjuder Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga som är yogaformer som passar alla oavsett träningsvana, fysisk form eller ålder. Stelhet är aldrig något hinder och det går jättebra att göra yoga sittande på stol. Jag anpassar alltid yogans innehåll till ert företags önskemål och arbetsgruppens förutsättningar.

Det finns flera olika sätt att lägga upp företagsyoga.

Det kan t ex vara:

  • friskvårdsdagar
  • konferanser
  • planeringsdagar
  • längre kurser för mer långvarig effekt

Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser. Ni är välkomna till min lugna studio på Herrhagen – och vill ni hellre så kommer jag till er arbetsplats. Välkommen att kontakta mig på anna@yogasoul.nu så diskuterar vi vad just ert företag önskar.

Tillsammans skapar vi möjligheter framåt. /Anna

Företagsyoga