Företagsyoga

Vill ert företag/förening investera i medarbetarnas välmående, kreativitet och förmåga att hantera press och stress med hjälp av företagsyoga?

Mår vi bra så presterar vi bra. Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i friskvårdssatsningen. Företag som investerar långsiktigt i sin personals hälsa får igen det i såväl förbättrad arbetsmiljö som prestation.

Forskningsstudier visar på att regelbunden yoga och mindfulnessträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter och kronisk smärta samt leder till ett ökat välbefinnande och känsla av sammanhang. Yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan höjer också arbetsglädjen och kreativiteten. Djupandning tillsammans med enkla fysiska rörelser stärker kroppen samt motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar – vilket är en väldigt vanligt sjukskrivningsorsak. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. Alla dess bitar bidrar till att personalen mår och trivs bättre och sjukfrånvaron minskar.

Yogasoul Karlstad erbjuder Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga som är yogaformer som passar alla oavsett träningsvana, fysisk form eller ålder. Stelhet är förstås heller inget hinder och det går jättebra att göra yoga sittande på stol. Aktivitet och innehåll anpassas så att det passar just er arbetsgrupps förutsättningar.

Det finns flera olika sätt att lägga upp företagsyoga.

Det kan t ex vara:

  • friskvårdsdagar
  • konferanser
  • kick-offer
  • planeringsdagar
  • längre kurser för mer långvarig effekt

Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser. Välkommen att kontakta mig på anna@yogasoul.nu så diskuterar vi vad just ni önskar för upplägg.