Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstad är en ljus, mysig studio som inbjuder till skönt lugn där du är välkommen att känna dig hemma precis som du är. Kurserna med start v.42 är redan fulla, men jag planerar att öppna upp för fler platser och tider inför nästa termin som startar i januari. Vill du komma på enstaka tillfällen med yoga, meditation och gongavslappning så kommer det snart dyka upp fler datum som du hittar på sidan för workshops.

Höstens kvällskurser: 


Kundaliniyoga  – Måndagar kl.18.30-20.00 -fullt

  • Vecka: 42-49 (8 ggr)
  • Pris: 1200 kr

Kundaliniyoga  – Torsdagar kl.17.30-19.00 –fullt

  • Vecka: 42-49 (8 ggr)
  • Pris: 1200 kr

Kundaliniyoga  – Söndagar kl.18.00-19.30 –fullt

  • Vecka: 42-49 (8 ggr)
  • Pris: 1200 kr

I alla kurser jobbar vi fysiskt, mentalt och själsligt med kundaliniyogans enkla men effektfulla tekniker som stödjer kroppen och stärker oss inifrån och ut. Du bjuds på påfyllning av energi, mod och glädje samtidigt som du får släppa på stress och ge dig själv läkande återhämtning och lugn och ro i sinnet.

Varje klass innehåller andningsteknik, yoga, gongavslappning och en meditation. Alla kan delta – både nya och erfarna yogisar, smidiga och stela, man som kvinna. Det enda som behövs är en längtan efter att stärka sitt välmående och allt handlar om din egen upplevelse – den går rakt in i hjärtat.


gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.