Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstads studio är ett mysigt ställe att hålla yoga på som inbjuder till skönt lugn och återhämtning och jag ser fram att fortsätta mötas där efter sommaren. När omvärlden är i stor förändring så är yoga och meditation värdefulla verktyg för både psykisk och fysisk hälsa. Vi fortsätter att visa respekt för covid-19 och följer myndigheternas rekommendationer med mindre grupper. Mer info om klasserna hittar du längre ner på sidan. Skulle någon kurs anges som fullbokad så kan du höra av dig och ställa dig som reserv vid eventuellt återbud.

Höstens kvällskurser:


Kundaliniyoga – Måndagar kl.18.30-20.00 – start 24/8 – 1 plats kvar

  • Vecka 35-42 (8 ggr)
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 27/8  -fullbokad

  • Vecka 35-42 
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Söndagar kl.18.00-19.30 – start 30/8 – 2 platser kvar

  • Vecka 35-42
  • Pris: 1150 kr (8ggr)


MORGONYOGA:

Torsdagar kl.9.00 – 10.30 – start 27/8 

  • Vecka 35-42
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Välkommen att väcka kroppen till liv och sätta tonen för dagen med skön kundaliniyoga. Vi andas, yogar, slappnar av till gongarnas vibrationer samt avslutar med meditation. När vi ger oss själva en medveten start på dagen så är det lättare att möta den från en liten lugnare, stabilare och gladare plats i oss själva.Eftermiddagsyoga:

Måndagar kl.15.00 – 16.30 – start 31/8

  • Vecka 36-42
  • Pris: 1010 kr (7 ggr)

Välkommen till en skön eftermiddagskurs med fokus vid att släppa på stress och spänningar och uppleva stillhet och vila. Vi lägger stor vikt vid andetaget, jobbar med kroppskännedom och ger återhämtning till sinnet med kundaliniyoga, gong och meditation.gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.