Yogakurser

Yogakurser i Karlstad – nya kursstarter

Under rådande tider med covid-19 så är kursupplägget lite annorlunda. Men när omvärlden är i stor förändring så är yoga och meditation värdefulla verktyg för både psykisk och fysisk hälsa. Grupperna hålls mindre så att vi kan hålla avstånd i lokalen och vi följer gemensamt myndigheternas rekommendationer. Min intention är att fortsätta hålla klasser i studion under sommaren, då det är ett underbart ställe att få hålla yoga på som inbjuder till skönt lugn och återhämtning.


Kundaliniyoga – Måndagar kl.18.30 – 20.00 – start 25/5 

  •    Vecka: 22 – 25 
  •    Pris: 580 kr / 4 ggr


Kundaliniyoga – Torsdagar kl.17.30 – 19.00 – start 28/5

  •    Vecka: 22 – 26 (ej v.24) 
  •    Pris: 580 kr / 4 ggr

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna och du deltar helt efter dina egna förutsättningar. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå så skickar jag ut en bekräftelse på att du fått en plats samt en faktura till dig. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än epost.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.