Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstad är en ljus och mysig studio som inbjuder till skönt lugn med yogakurser i en prestationsfri miljö. Vårterminens alla kurser börjar gå mot sitt slut, men en 3-veckors omgång i kundaliniyoga startar upp på torsdagar v.20-22 och anmälan är öppen.

kvällskurser: 

Ny kurs: Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 18/5

  • Vecka 20-22 (3 ggr)
  • Pris 490 kr

Vi kommer under de här tre tillfällena göra ett skönt hjärtöppnande yogapass som ger vacker omtanke till kropp, sinne och själ. Vi kommer slappna av på djupet till gongarna och kristallskålarnas vibrationer för att sedan avsluta med en meditation. Meditationerna kommer variera – och allt vi gör får du sedan del av så att du kan fortsätta praktisera hemma under sommaren om du önskar.

Alla kan delta, både helt nya och erfarna yogisar. Allt handlar om din egen upplevelse – den går rakt in i hjärtat!

Varmt välkommen med din anmälan tillanna@yogasoul.nu

 


Kundaliniyoga  – Måndagar kl.18.30-20.00 – start 20/3 – fullbokad

  • Vecka 12-20. (8 ggr) ej v.15
  • Pris 1290 kr

Kundaliniyoga  – Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 23/3 -fullbokad

  • Vecka 12-19 (8 ggr)
  • Pris 1290 kr

Kundaliniyoga – Söndagar kl.18.00-19.30 – start 26/3 – fullbokad

  • Vecka 12-21. (8 ggr) ej v.14, ej v.17
  • Pris 1290 kr 


gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion är öppen en halvtimme innan passet börjar och en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. När du anmäler dig får du gärna ange ditt mobilnummer ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Korsningen Filaregatan/Fahlgrensgatan på Herrhagen, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad

 


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.