Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstad är en mysig studio som inbjuder till skönt lugn och återhämtning där du är välkommen precis som du är. Yoga och meditation är värdefulla verktyg för både psykisk och fysisk hälsa, speciellt när omvärlden är i stor förändring. Mer information om studion hittar du längre ner på sidan.

Vårterminens kurser har varit fullbokade hela vägen, men till hösten hoppas jag kunna ta in lite fler deltagare. Schemat för höstterminens kommer snart läggas ut, men innan jag går på semesterledighet så kommer jag hålla några enstaka tillfällen med yogapass, skön gongvila och meditation som du hittar på sidan med workshops.

Vårens kvällskurser: 


Kundaliniyoga – Måndagar kl.18.30-20.00 – start 15/3 -fullbokad

  • Vecka 11-19 (ej v.14)
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Tisdagar kl.18.30-20.00 – start 16/3 -fullbokad

  • Vecka 11-19 (ej v.14)
  • Pris 1150 (8 ggr)

Kundaliniyoga – Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 18/3 fullbokad

  • Vecka 11-18
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Söndagar kl.18.00-19.30 – start 28/3 –fullbokad

  • Vecka 12-20 (ej v.14)
  • Pris: 1150 kr (8ggr)

Alla kurser är uppbyggda med fokus på att släppa på stress & spänningar, fylla på med inre kraft och energi, uppleva stillhet och vila. Återhämtning och skön energipåfyllning för kropp, sinne och själ med yoga, gong & meditation. Alla kan delta – både nya och erfarna yogisar, smidiga och stela, man som kvinna. Det enda som behövs är en längtan efter att stärka sitt välmående.


Lunchavslappning: Info inom kort!

gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.