Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstad är en ljus och mysig studio som inbjuder till skönt lugn med yogakurser i en prestationsfri miljö. Vårterminens kvällskurser i kundaliniyoga hittar du nedan. Du hittar även flera enstaka tillfällen med yoga, meditation och gongavslappning som läggs ut efter hand på sidan för workshops.

Höstens kvällskurser: 


Kundaliniyoga  – Måndagar kl.18.30-20.00 – start 16/1 –fullbokad

  • Vecka 3-11 (ej v.9) 8 ggr
  • Pris 1290 kr

Kundaliniyoga  – Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 19/1 – fullbokad

  • Vecka 3-11 (ej v.9) 8 ggr
  • Pris 1290 kr

Kundaliniyoga – Söndagar kl.18.00-19.30 – start 22/1 fullbokad

  • Vecka 3-11 (ej v.9) 8 ggr
  • Pris 1290 kr 

Vi jobbar fysiskt, mentalt och själsligt med kundaliniyogans enkla men effektfulla tekniker som stödjer kroppen och stärker oss inifrån och ut. Samtidigt som vi släpper på stress och ger oss själva läkande återhämtning så fylls vi på av både energi, mod, glädje och lugn och ro i sinnet.

Varje klass innehåller andningsteknik, yoga, gongavslappning och meditation. Alla kan delta – både nya och erfarna yogisar. Allt handlar om din egen upplevelse – den går rakt in i hjärtat.


gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion är öppen en halvtimme innan passet börjar och en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. När du anmäler dig får du gärna ange ditt mobilnummer ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.