Yogakurser

Yogakurser i Karlstad

Yogasoul Karlstad är en mysig studio som inbjuder till skönt lugn och återhämtning där du är välkommen precis som du är. Yoga och meditation är värdefulla verktyg för både psykisk och fysisk hälsa, speciellt när omvärlden är i stor förändring. Vi fortsätter att visa respekt för covid-19 och håller lite mindre grupper. Mer information om studion hittar du längre ner på sidan.

Kurserna med start v.43 är nu fullbokade, men det går att droppa in i mån av plats. Vill du komma på något enstaka yogapass så kika gärna på sidan med workshops.

Höstens kvällskurser: 


Kundaliniyoga – Måndagar kl.18.30-20.00 – start 19/10 -fullbokad

  • Vecka 43-50 (8 ggr)
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Torsdagar kl.17.30-19.00 – start 22/10 – fullbokad

  • Vecka 43-50 
  • Pris: 1150 kr (8 ggr)

Kundaliniyoga – Söndagar kl.18.00-19.30 – start 25/10 -fullbokad

  • Vecka 43-50
  • Pris: 1150 kr (8ggr)


 
gällande alla kurser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Kurserna är öppna för både nybörjare och erfarna yogisar och de första tillfällena går vi alltid igenom grunderna. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Ta igen pass: Om du missar något pass så är du varmt välkommen att ta igen en annan veckodag vid mån av plats inom kursens tidsperiod.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken yogakurs du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

        Yogakurser på Yogasoul Karlstad


Om du vill få mer information om kurser, event och workshops så följ gärna @yogasoul_anna på instagram och Yogasoul Karlstad på facebook.