Privat yoga

Vill du komma på privat yoga hos mig? Jag själv uppskattar det individuella mötet på yogamattan – och dina anledningar kan vara många och olika.

Privat yoga hos Yogasoul Karlstad
  • Det kan vara för dig som vill få inspiration och motivation för att få igång din egen yogapraktik och meditationsrutin själv hemma.
  • Det kan vara för dig som behöver få en skön stund för dig själv – som vill mötas på yogamattan där både fina samtal, tårar, skratt, mjuka andetag, rörelse och djup avslappning får ta plats.
  • Det kan vara för dig som är ny till yogan och vill lära dig andningsteknik och yogans grunder. Bara att hitta det eget djupa lugna andetag är en stor hjälp för att hantera ångest, allmän oro och för att ge kroppen de bästa förutsättningarna att ta hand om dig.
  • Det kan vara för dig som av olika skäl inte vill eller kan yoga i gruppmiljö.
  • Det kan vara för dig som helt enkelt vill ge dig själv en lyxig present i form av att få släppa på inre och yttre stress och mjukna inifrån i en skön och kravlös atmosfär.

Vi hörs först av om vad du önskar få ut av vårt yogamöte. När vi väl ses så blir du först varsamt guidad in i din andning. Sedan vidare genom ett yogapass, djupavslappning till gongarna och en meditation. Allt med hänsyn till vad just du behöver. Du får med dig tips på övningar som passar dig så att du kan fortsätta yoga på egen hand hemma. Om du vill så ses vi igen för att fortsätta utvecklas tillsammans.

För mig är helhetshälsan både ur ett västerländskt och österländskt perspektiv själva grunden. Teknikerna jag erbjuder är främst från kundaliniyogan och den medicinska yogan. Stort fokus ligger alltid på att praktisera närvaro och acceptans i ett prestationsfritt space.

BOKA PRIVAT YOGA

Kontakta mig gärna om du har några frågor. Vill du så kommer vi överens om en tid för en privat yogasession då vi ses i min studio på Herrhagen.

Priser:

En privat yogasession sker dagtid under en vardag om möjligt och tar ca 90 minuter och kostar 800 kr/person.

Vill du komma och dela ett yogapass med en vän så blir priset 1200 kr/tillfället för båda två.

Om du vill ordna något för en grupp vänner så är du välkommen att höra av dig så kommer vi överens om ett pris beroende på hur många ni är och vad ni önskar.

Jag ser fram emot att möta dig! /Anna