Privat yoga

Privat yoga kan vara för dig som antingen är nybörjare eller för dig som av olika skäl inte vill eller kan vistas i en klassmiljö. Det kan även vara för dig som vill ha ett skräddarsytt yogaprogram för att lättare få igång din yogapraktik hemma.

Vi möts för enskild konsultation och samtalar kring din helhetshälsa både ur ett västerländskt och yogiskt perspektiv. Vi samtalar också kring vad du önskar få ut av vårt möte. Om du aldrig gjort yoga tidigare så går vi igenom andningstekniken från grunden. Med hänsyn till vad din kropp behöver så blir du guidad genom ett yogapass och meditation som passar just dig. Innan vi skiljs så får du med dig ett program med ett speciellt utvalt pass/meditation för möjlighet att fortsätta yoga hemma. Om du önskar så ses vi igen.

Privat-yoga

När vi ses för privat yoga så släpper du allt vad prestation är. Yogan är tillgänglig för alla – ung som gammal, oavsett träningsvana, oavsett fysik, oavsett trötthet, oavsett en rastlös hjärna på ständigt högvarv. Det enda du behöver ha är en vilja och önskan om att utvecklas, att stärka ditt välmående och din hälsa.

BOKA PRIVAT YOGA

Kontakta mig så bokar vi en tid för privat yoga tillsammans. Vi ses i min nya lokal på Filaregatan 5A Herrhagen.

En privat yogasession tar ca 90 minuter och kostar 750 kr/tillfälle.