Privat yoga

Vill du komma på en privat yogasession hos mig? Jag själv uppskattar mycket det individuella mötet, och dina anledningar kan vara många och vitt skilda:

  • Det kan vara för dig som vill få stöttning, inspiration och motivation för att få igång din egen yoga och meditationsrutin själv hemma.
  • Det kan vara för dig som behöver få en skön stund för dig själv – som vill mötas på yogamattan där både fina samtal, tårar, skratt, mjuka andetag, rörelse och djup avslappning får ta plats.
  • Det kan vara för dig som är ny till yogan och vill lära dig grunderna och främst andningsteknik. Att hitta ditt eget djupa lugna andetag är en stor hjälp för att hantera ångest, allmän oro och för att ge kroppen de bästa förutsättningarna att ta hand om dig.
  • Det kan vara för dig som av olika skäl inte vill eller kan yoga i klassmiljö.
  • Det kan vara för dig som helt enkelt vill ge dig själv en lyxig present i form av att få släppa på inre och yttre stress och mjukna inifrån i en skön och kravlös atmosfär.

Vi hörs först av kring vad du önskar få ut av vårt yogamöte. När vi sedan ses så blir du varsamt guidad in i din andning, genom ett yogapass, djupavslappning och en meditation – allt med hänsyn till vad just du behöver. Du får med dig tips på övningar hem så att du kan fortsätta yoga på egen hand. Om du vill så ses vi igen för att fortsätta utvecklas tillsammans.

För mig är helhetshälsan både ur ett västerländskt och österländskt perspektiv grunden, och teknikerna jag erbjuder är främst från kundaliniyogan och den medicinska yogan. Stort fokus ligger alltid på att praktisera närvaro och acceptans.

BOKA PRIVAT YOGA

Kontakta mig om du har några frågor, och vill du så kommer vi överens om en tid för en privat yoga då vi ses i min studio på Filaregatan 5A Herrhagen.

En privat yogasession tar ca 90 minuter och kostar 800 kr/person.

Vill du komma och dela ett yogapass med en vän eller en familjemedlem så blir priset 1000 kr/tillfället. Om du vill ordna något för en grupp vänner så är du välkommen att höra av dig så kommer vi överens om ett pris beroende på hur många ni är och vad ni önskar.

Jag ser fram emot att möta dig! /Anna