Workshops

Välkommen att läsa mer om enstaka yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad.

Programmet kommer fyllas på löpande.


Yogasoul Karlstad

workshop: Hjärtchakrat – yoga, meditation & gongvila – 15/11

Självkärlek är en sån viktigt ingrediens för vårt välmående i livet, men ofta svårt och utmanande. Den här eftermiddagen kommer vi använda kundaliniyogans effektfulla tekniker för att stärka både vårt fysiska hjärta och öppna upp för mer självkänsla och självkärlek, komma i kontakt med vår inneboende potential och odla glädje, mod och välmående.

Yogasoul Karlstad

Enligt yogan är hjärtchakrat centrum för kärleken och medkänslan, både till oss själva och andra. När vårt hjärtchakra är i balans så har vi lättare en större förståelse för livet och universum, vi får en djupare tillit till oss själva som hjälper oss att hantera livets utmaningar.

Tillsammans gör vi ett yogapass för att få igång energiflödet genom kroppen med fokus på hjärtat, sedan njuter vi av lång skön avslappning till gongarnas vibrationer och avrundar med en fin mantrameditation. Vi övar oss på att vara närvarande och blicka inåt, för att skapa ett lugn som kommer inifrån och hämta kraften direkt ur hjärtat.

Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, nybörjare som erfarna. Efteråt bjuds det på te för dig som önskar.

Datum: Söndag 15/11

Tid: Kl.13.30 – 16.00

Pris: 280 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och invänta bekräftelse på att du fått en plats.

Varmt och hjärtligt välkommen – precis som du är!


Yogasoul Karlstad

Yogasoul Karlstad

Yoga, gong och workshops hos Yogasoul Karlstad