Workshops/yogaevent

Här kan du läsa mer om olika yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan. Du är även själv välkommen att ta kontakt om du vill erbjuda yoga för dina vänner, familj eller kollegor.

Yogasoul Karlstad

Yoga & Gong i midvintertid – sön 17/12

Då det är ett stort intresse så finns det nu två tider att välja på: kl.10.00-12.30 eller kl.17.00-19.30

Välkommen till ett fint glimrande tillfällemed energipåfyllning, självkärlek och återhämtning. Vi närmar oss tiden för vintersolståndet som är en kraftfull tid för yoga och meditation, då mörkret ger vika och ljuset kommer åter. Den här tiden på jorden känns det extra värdefullt att vi påminner oss om just detta och tillsammans låter hoppet och ljuset ta plats både i oss själva och omvärlden.

Vi kommer göra ett härligt kundaliniyogapass för att öppna upp för mera kärlek, mod, glädje och en skön plats inuti – vi kommer njuta av en lång djupavslappning till kristallskålarnas och gongarnas helande vibrationer som tar oss till en plats bortom tid och rum – för att sedan avrunda med en mantrameditation för att landa varmt och mjukt i hjärtat.

När du går hemåt i vackra december så får du med en rawbit med julsmak – och vill du så stannar du och myser efteråt med en värmande kopp chaite.

Alla kan delta, vi släpper prestation och perfektion och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller meditation.

Datum: Söndag 17/12

Extra insatt tid: .10.00-12.30 (flera platser kvar)

Tid: 17.00-19.30 (få platser kvar)

Pris: 300 kr 

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken tid du vill komma – invänta sedan bekräftelse på att du har fått en plats. Ange gärna ditt mobilnr i anmälan ifall jag ev skulle behöva nå dig på annat vis än via epost.

Jag ser fram emot att ses – innerligt välkommen. /Annagällande alla yogaklasser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vad du önskar anmäla dig till och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Hörnet Filaregatan/Fahlgrensgata, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.