Workshops

Välkommen att läsa mer om enstaka yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad. Sidan är på väg att fyllas på med erbjudanden under höstterminen!

Yogasoul Karlstad

Yoga & Gongvila – sweet sunday 26/9

Välkommen till en skön söndagförmiddag och välmåendeboost på yogamattan! Vi andas, väcker kroppen till liv med härlig kundaliniyoga och njuter av lång gongavslappning innan vi avrundar förmiddagen med en fin meditation för att landa mjukt i hjärtat.

Gongarnas vibrationer hjälper både kropp och sinne att slappna av på djupet och tar dig till en stilla plats bortom tankarna, medan du vilar tryggt och mjukt på yogamattan.

Alla kan delta och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Du gör allt efter dina egna förutsättningar och släpper prestation och perfektion. Kundaliniyoga handlar om din egen upplevelse och du är välkommen precis som du är.

Till hemvägen får du med dig en liten rawbit – och förhoppningsvis lätthet i sinnet och ett leende på läpparna. Allt för en skön söndagsfeeling!

Datum: Söndag 26/9 kl.10.00-12.00

Pris: 280 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och ange gärna ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Platserna är begränsade och du behöver invänta en bekräftelse på att du fått en plats. Har du några frågor så är du självklart välkommen att höra av dig till mig. Mer info om studion hittar du längre ner. Jag ser fram emot att ses! /Anna


gällande alla workshops:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken workshop du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

Yoga, gong och workshops hos Yogasoul Karlstad