Workshops/yogaevent

Här kan du läsa mer om olika yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan. Du är även själv välkommen att ta kontakt om du vill erbjuda yoga för dina vänner, familj eller kollegor.

Yogasoul Karlstad

Sweet saturday! – yoga & gong 24/9 kl.15.00-17.00

Varmt välkommen till en skön lördagseftermiddag på yogamattan där du bjuds på energipåfyllning, återhämtning, kraft, mjukhet, stillhet. Vi kommer göra ett riktigt härligt kundalinipass för att släppa på inre stress och fylla på med ny energi, glädje och självkärlek. Sedan får du njuta av en lång djupavslappning till gongarnas sköna vibrationer innan vi avrundar med en fin mantrameditation för att landa mjukt i hjärtat.

Yogasoul Karlstad

Gongarnas vibrationer hjälper både kropp och sinne att slappna av på djupet och tar dig till en stilla plats bortom tankarna, medan du vilar tryggt och mjukt på ullmattan. 

Alla kan delta och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Du gör allt efter dina egna förutsättningar och vi släpper prestation och perfektion. Yoga och meditation handlar alltid om din egen upplevelse och du är varmt välkommen precis som du är. 

Till hemvägen får du med dig en liten rawbit som extra lördagslyx – och förhoppningsvis lätthet i sinnet och ett leende på läpparna.

Datum: Lördag 24/9

Tid: kl.15.00-17.00

Pris: 280 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och ange gärna ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post. 

Du behöver invänta en bekräftelse på att du har fått en plats. Har du några frågor så får du gärna höra av dig till mig. Mer info om studion hittar du längre ner.

Jag ser fram emot att ses! /Annagällande alla yogaklasser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vad du önskar anmäla dig till och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.