Workshops

Välkommen att läsa mer om enstaka yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad. Sidan fylls på löpande.

Yogasoul Karlstad

Yoga, Meditation & Gongvila – sön 20/6

Välkommen till en vibrerande välmåendeboost på yogamattan med yogaglädje, självkärlek och skön lång gongvila.

Vi andas, njuter av härlig kundaliniyoga & djupavslappning till gongarnas vibrationer innan vi avrundar med en fin meditation. Gongarnas vibrationer hjälper både kropp och sinne att slappna av på djupet och tar dig till en stilla plats bortom tankarna, medan du vilar tryggt och mjukt på yogamattan.

Tiden runt sommarsolståndet är en fin möjlighet för yoga och meditation och att sätta en intention för de kommande månaderna. Till hemvägen får du med dig en raw-bit som en extra hälsoboost – och förhoppningsvis även lätthet i sinnet och ett leende på läpparna. Allt för en skön sommarfeeling!

Datum: Sön 20/6

Tid: kl.10.00-12.30 – platser kvar

Tid: kl.18.00-20.30 – fullbokat

Pris: 280 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och avvakta bekräftelse på att du har fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Platserna är begränsade och du har gott om utrymme för att du ska känna dig trygg. Alla kan delta och och du behöver inga tidigare erfarenheter av yoga eller meditation. Har du några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig. Jag ser fram emot att ses! /Anna
gällande alla workshops:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vilken workshop du önskar gå och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.

Yoga, gong och workshops hos Yogasoul Karlstad