Workshops/yogaevent

Här kan du läsa mer om olika yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan. Du är även själv välkommen att ta kontakt om du vill erbjuda yoga för dina vänner, familj eller kollegor.

Yogasoul Karlstad

Yoga & gong  – lör 11/2 kl.15.00-17.30 

Välkommen till en fin eftermiddag med kundaliniyoga, gongavslappning och den varma omtanken i huvudrollen. Att ge omtanke till sig själv för att kunna ge omtanke vidare – så viktigt och vackert i en orolig omvärld. Här bjuds du på ett skönt tillfälle med energipåfyllning, självkärlek och återhämtning – vi odlar närvaro och sår nya hoppfulla frön i hjärtat.

När det kommer till självkärlek så kan det handla om väldigt många saker, bl a om att se vårt eget värde bortanför prestation och görande. Det handlar om självrespekt, om mod, om tillit till livet, om att våga leva från hjärtat och samtidigt förstå att vi är en del av helheten. Och fastän det stormar runtomkring stå kan vi stå stadiga, lugna och hjärtcentrerade och finnas för både för oss själva och varandra.

Den här eftermiddagen kommer vi andas, yoga och meditera med fokus på att stärka hjärtat och dess vackra kvalitéer – vi kommer njuta av en lång skön djupavslappning till gongarnas helande vibrationer som tar oss till en plats bortom tid och rum – för att sedan avrunda med en hjärtöppnande mantrameditation. Till hemvägen får du med dig en liten rawbit som extra kärleksboost och vill du så stannar du på en kopp värmande te.

Alla kan delta, vi släpper prestation och perfektion och du behöver inga alls förkunskaper. Yoga och meditation handlar alltid om din egen upplevelse och du är varmt välkommen precis som du är. 

Yogasoul Karlstad

Datum: Lördag 11/2

Tid: 15.00-17.30

Pris: 300 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och ange gärna ditt mobilnummer ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post. 

Du behöver invänta en bekräftelse på att du har fått en plats. Har du några frågor så får du gärna höra av dig till mig. Mer info om studion hittar du längre ner.

Jag ser fram emot att ses! /Annagällande alla yogaklasser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vad du önskar anmäla dig till och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Hörnet Filaregatan/Fahlgrensgata, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.