Workshops/yogaevent

Här kan du läsa mer om olika yogatillfällen, gong, workshops och fördjupningar i yogan. Du är även själv välkommen att ta kontakt om du vill erbjuda yoga för dina vänner, familj eller kollegor.

Yogasoul Karlstad

yoga & Gong: Sweet Sunday 14/4 kl.10.00-12.00

Välkommen till en skön söndagsförmiddag med yoga, meditation och soundhealing.

Vi andas, väcker kroppen till liv med härlig kundaliniyoga och njuter av en längre gongavslappning för att sedan avrunda med en fin meditation. Gongarnas och kristallskålarnas vibrationer hjälper både kropp och sinne att slappna av på djupet och tar dig till en stilla plats bortom tankarna medan du vilar tryggt och mjukt på yogamattan. 

Vill du så stannar du på en kopp te efteråt och till hemvägen får du även med dig en liten extra hälsoboost tillsammans med ny energi, lätthet i sinnet och värme i hjärtat. Allt för en skön söndagsfeeling!

Alla kan delta, vi släpper prestation och perfektion och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, gong eller meditation. Kom som du är!

Datum: Söndag 14/4 kl.10.00-12.00

Pris: 280 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vad du önskar anmäla dig till samt invänta bekräftelse på att du fått en plats. Ange gärna ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Jag ser fram emot att ses – varmaste välkommen till en skön start på dagen! /Anna


gällande alla yogaklasser:

Information: Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar vanligtvis en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Alla kan delta! Om inget annat anges så är yogan alltid öppen för både nybörjare och erfarna yogisar. Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, vi släpper prestation och tillåter oss att både anpassa och utmana. Läs gärna mer om kundaliniyogan här.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela vad du önskar anmäla dig till och avvakta svar på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än e-post.

Plats: Hörnet Filaregatan/Fahlgrensgata, 652 19 Karlstad    

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Om det är svårt att finna en plats så finns det en betalparkering alldeles i närheten bakom Gjuteriet.


Yogasoul Karlstad