Workshops

Välkommen att läsa mer om olika workshops och fördjupningar i kundaliniyogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad:


Workshops

KUNDALINIYOGANS GRUNDER – SÖndag 15/3

Varmt välkommen till en skön förmiddag då du tryggt guidas in i kundaliniyogans spännande värld med lugn, värme och glädje. Vi aktiverar kroppen genom ett yogapass, slappnar av på djupet till gongarnas vibrationer och avrundar med en fin meditation. Du får under tiden en grundlig genomgång av det långa djupa andetaget, vi känner på eldandningen, använder oss av yogans kroppslås, olika mudras och möter mantran.

Alla kan yoga! Oavsett vig som stel, ung som gammal, man som kvinna. Vi släpper prestation och perfektion och alla deltar efter sina egna förutsättningar – kom som du är!

Efteråt får du med dig en introduktion, yogapasset och meditationen så att du kan komma igång hemma om du önskar.  Jag ser fram emot att ses!

Datum: söndag 15/3

Tid: kl.10.00-12.30

Pris: 270 kr

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och invänta bekräftelse på att du fått en plats. Ange ditt mobilnummer i anmälan ifall jag skulle behöva nå dig på annat vis än epost.

Information:Yogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet. Ha på dig mjuka bekväma kläder. Yogastudion öppnar en halvtimme innan passet börjar och är öppen en halvtimme efter passet slutat – och det finns gratis yogite före/efter för dig som önskar. 

Parkering: Färdas du med bil så är det gratis parkering längs alla gator på Herrhagen. Är det svårt att finna en plats så finns det en betalparkering i närheten bakom Gjuteriet.


aquarian Sadhana – Lördag 28/3

Aquarian Sadhana är kundaliniyogans morgonrutin som tar hand om hela dig så att du kan sätta själen på förarsätet och möta dagen med större närvaro, kraft och glädje.

Workshop - Aquarian Sadhana

Medan staden ännu sover så samlas vi i stillhet och landar på mjuka ullmattor. Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig resten av dagen. Vi läser/lyssnar till Japji – en av ursprungskällorna till mantran och ljud – sedan gör vi ett kortare yogapass för att väcka kroppen till liv, vilar en stund och avslutar sedan med 62 minuters specifika mantrameditationer för Vattumannens tidsålder. En väldigt vacker och skön start på dagen!

Inga förkunskaper krävs och alla kan delta efter sina förutsättningar – men vi går dock inte igenom kundaliniyogans grunder vid det här tillfället. 

Pris: Aquarian Sadhana görs som välgörenhet och är donationsbaserat. Den här gången skänks pengarna till organisationen Suicide Zero. Du ger vad som är möjligt för dig.

Datum: Lördag 28 mars

Tid: 06.30 – ca 09.10.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela att du kommer.

Varmt välkommen precis som du är!

Yogasoul Karlstad - innaför den gröna dörren

“If you can rhythmically slow down your breath to four breaths a minute, you indirectly control your mind and slow it down from its obnoxious behavior.”

-Yogi Bhajan