Workshops

Välkommen att läsa mer om enstaka tillfällen, olika workshops och fördjupningar i kundaliniyogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad.


Yogasoul Karlstad

SWEET SUNDAY Yoga – 21/6

Välkommen till en vibrerande förmiddag med yogaglädje, självkärlek och gongvila!

Vi ses för att boosta oss själva med skön kundaliniyoga, slappna av på djupet till gongarnas vibrationer, meditera för att få lugn i sinnet och landa djupt i hjärtats läkande space. Tiden runt sommarsolståndet är en fin möjlighet för yoga & meditation, att så nya frön och sätta en intention för de kommande månaderna.

Inga förkunskaper behövs – både nya och erfarna yogisar deltar efter sina egna förutsättningar och du är innerligt välkommen precis som du är!

Tid: Söndag 21/6 kl.10.00-12.30

Pris: 250 kr

Anmälan: Du bokar din plats genom att maila till anna@yogasoul.nu och invänta bekräftelse på att du fått en plats. Meddela gärna ditt mobilnummer vid anmälan.

Praktisk info: Mjuka ullyogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet och ha på dig sköna kläder.

Viktigt: Med tanke på Covid-19 så är antalet platser begränsat och du kommer bara om du är fullt frisk.

Plats: Yogasoul Karlstad, Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad

Jag ser hjärtans mycket fram emot att ses! /Anna


Yoga och gongvila


aquarian Sadhana – Nytt datum kommer snart

Aquarian Sadhana är kundaliniyogans morgonrutin som tar hand om hela dig så att du kan sätta själen på förarsätet och möta dagen med större närvaro, kraft och glädje.

Yogasoul Karlstad

Medan staden ännu sover så samlas vi i stillhet och landar på mjuka ullmattor. Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig resten av dagen. Vi läser/lyssnar till Japji – en av ursprungskällorna till mantran och ljud – sedan gör vi ett kortare yogapass för att väcka kroppen till liv, vilar en stund och avslutar sedan med 62 minuters specifika mantrameditationer för Vattumannens tidsålder. En väldigt vacker och skön start på dagen!

Inga förkunskaper krävs och alla kan delta efter sina förutsättningar – men vi går dock inte igenom kundaliniyogans grunder vid det här tillfället. 

Pris: Aquarian Sadhana görs som välgörenhet och är donationsbaserat. Den här gången skänks pengarna till organisationen Suicide Zero. Du ger vad som är möjligt för dig.

Datum: Återkommer med nytt datum snart.

Tid: 06.30 – ca 09.10.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela att du kommer.

Varmt välkommen precis som du är!