Workshops

Välkommen att läsa mer om enstaka tillfällen, olika workshops och fördjupningar i kundaliniyogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad.


Yogasoul Karlstad

SWEET SUNDAY Yoga – 21/5

Vi ses för att skaka oro ur kroppen, boosta oss själva med skön kundaliniyoga, slappna av på djupet till gongarnas vibrationer, meditera för att få lugn i sinnet och landa djupt i hjärtats läkande space. Tiden runt sommarsolståndet är en fin möjlighet att starta om, så nya frön och sätta en intention för de kommande månaderna.

Yogasoul Karlstad

Inga förkunskaper behövs – både nya och erfarna yogisar deltar efter sina egna förutsättningar och du är hjärtans välkommen precis som du är!

Tid: Återkommer inom kort

Pris: Återkommer inom kort

Anmälan: Du bokar din plats genom att maila till anna@yogasoul.nu och invänta bekräftelse på att du fått en plats. Meddela gärna ditt mobilnummer vid anmälan.

Viktigt: Med tanke på Covid-19 så är antalet platser begränsat och du kommer förstås bara om du är fullt frisk.

Praktisk info: Mjuka ullyogamattor, sittkuddar och filtar finns på plats. Föredrar du att ta med dig egen filt eller dylikt så gör du det. Ta gärna med en vattenflaska om du blir törstig under passet och ha på dig sköna kläder.

Plats: Yogasoul Karlstad, Filaregatan 5a, 652 19 Karlstad

Välkommen till en vibrerande förmiddag med yogaglädje, självkärlek och gongvila!


Yoga och gongvila


aquarian Sadhana – Nytt datum kommer snart

Aquarian Sadhana är kundaliniyogans morgonrutin som tar hand om hela dig så att du kan sätta själen på förarsätet och möta dagen med större närvaro, kraft och glädje.

Yogasoul Karlstad

Medan staden ännu sover så samlas vi i stillhet och landar på mjuka ullmattor. Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig resten av dagen. Vi läser/lyssnar till Japji – en av ursprungskällorna till mantran och ljud – sedan gör vi ett kortare yogapass för att väcka kroppen till liv, vilar en stund och avslutar sedan med 62 minuters specifika mantrameditationer för Vattumannens tidsålder. En väldigt vacker och skön start på dagen!

Inga förkunskaper krävs och alla kan delta efter sina förutsättningar – men vi går dock inte igenom kundaliniyogans grunder vid det här tillfället. 

Pris: Aquarian Sadhana görs som välgörenhet och är donationsbaserat. Den här gången skänks pengarna till organisationen Suicide Zero. Du ger vad som är möjligt för dig.

Datum: Återkommer med nytt datum snart.

Tid: 06.30 – ca 09.10.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela att du kommer.

Varmt välkommen precis som du är!

Workshop - Aquarian Sadhana
Yogasoul Karlstad - innaför den gröna dörren