Workshops

Välkommen att läsa mer om olika workshops och fördjupningar i kundaliniyogan som erbjuds hos Yogasoul Karlstad. Vårens program fylls på efterhand.


Yogasoul Karlstad

aquarian Sadhana – Nytt datum inom kort

Aquarian Sadhana är kundaliniyogans morgonrutin som tar hand om hela dig så att du kan sätta själen på förarsätet och möta dagen med större närvaro, kraft och glädje.

Workshop - Aquarian Sadhana

Medan staden ännu sover så samlas vi i stillhet och landar på mjuka ullmattor. Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig resten av dagen. Vi läser/lyssnar till Japji – en av ursprungskällorna till mantran och ljud – sedan gör vi ett kortare yogapass för att väcka kroppen till liv, vilar en stund och avslutar sedan med 62 minuters specifika mantrameditationer för Vattumannens tidsålder. En väldigt vacker och skön start på dagen!

Inga förkunskaper krävs och alla kan delta efter sina förutsättningar – men vi går dock inte igenom kundaliniyogans grunder vid det här tillfället. 

Pris: Aquarian Sadhana görs som välgörenhet och är donationsbaserat. Den här gången skänks pengarna till organisationen Suicide Zero. Du ger vad som är möjligt för dig.

Datum: Återkommer med nytt datum snart.

Tid: 06.30 – ca 09.10.

Anmälan: Maila till anna@yogasoul.nu och meddela att du kommer.

Varmt välkommen precis som du är!

Yogasoul Karlstad - innaför den gröna dörren